Känslomässigt ätande

Fan fan fan...

Jag ligger nära gränsen hela tiden! Kom nyss in i lägenheten efter att ha lämnat den för att trycka i mig kexchoklad, Brejk-choklad och Marabou scweizernöt i min vil utanför en mack. Det som ledde till detta var att min sambo betedde sig lustigt, var kort och tvär etc. Då reste jag mig helt enkelt upp från soffan, tog min plånbok och gick ut.

Nu sitter han och äter nästan bredvid mig i soffan och äter stekta brödskivor med stekt korv och ägg. Han är smal, men äter som tre fullvuxna karlar!!! Ni skulle nog inte tro era ögon om ni såg hans dagliga intag...:) Dock finns inte tillstymmelsen till äs i honom. Han är en trygg person som är mer än nöjd med sig själv.

Jag har grym ångest!! Det känns som sötsaker är en "fix" för mig, precis som heroin för en heroinmissbrukare. Och det är nog så också....

Kommentarer
Postat av: My

En "Fix" känns verkligen som rätt beskrivning på sötsuget. Herregud, varför kan man inte bara stå emot? Jag har gjort precis som du många ggr och gör tyvärr också fortfarande, går iväg med plånboken för att hetsa. Samtidigt som jag vet att jag förstör för mig själv genom att göra detta så kan jag bara inte stå emot ibland. Varför? Man har ju alltid ett val. Jag tror vi båda måste lära oss hitta andra lösningar, men det kommer inte på en dag tyvärr. Fast det hade varit bra, eller hur?



Kvällskramar till dig.....och nu banne mig ska vi ur skiten!

2010-06-01 @ 18:34:26 / URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus