Hets hets

Jag fick en fasansfull ångestattack innan. låg och sparkade i soffan, klöste mig på armarna, skrek, slog fötterna mot varandra. Bad min sambo klämma sina händer hårt om mina ben. Det känns som excorsism, nåt ont i mig som måste ut....Ångestattacken tog kål på mina sista krafter. Bra ursäkt va? Jag är så patetisk! Slängde mig nämligen i bilen och åkte till affären. Har nu hetsat en påse kexchoklad, skumgodis, ris med kasslergryta, baguette m smör. Känner mig lugnare men har också otroligt dåligt samvete. Helt plötsligt kommer känslor över mig som; hur kommer jag rent känslomässigt känna det av att ev läggas in på psyk? Känns som mitt hjärta går i tusen bitar..:( jag saknar min älskling som är iväg på aktivitet med sin styrelse ikväll.. han sa att jag gärna fick komma förbi och hälsa på dem... Mitt hjärta... Jag blir alltid sån här när jag hetsat. som en alkoholist som får dåligt samvete och ska be hela världen om ursäkt när han/hon nyktrar till...

Fan fan fan... kan jag inte bara bli bra?!?!

Jag försöker hitta nåt positivt i allt och det är att jag ätit dagens alla mål (förutom hetsmålet) tillsammans med sambon. Jag bad t o m honom att bre en macka till mig innan. Det är starkt av mig!!

Tack för att ni finns.


Kommentarer
Postat av: Linda

Vill bara sända en liten lycka till-kram till imorgon. Hoppas det går bra när du ringer psyk och att det kan hjälpa dig.

kram

2010-06-13 @ 20:56:46 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Känner igen mig otroligt mycket i det där. Den känslan är hemsk.



Kram, hoppas du får hjälp.

2010-06-14 @ 14:14:55 / URL: http://ljusochsilver.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus