Darrig

Känns skönt att ni känner igen det jag pratar om med kramper och så... även om jag inte önskar någon annan att behöva gå igenom detta! Jag har ända sedan attacken i går natt varit darrig..?! I morse när jag satte mig i bilen och hade åkt någon kilometer kände jag hur benen började darra. Och händerna/fingrarna darrar hela tiden!
Har dessutom lite knip i magen hela tiden, samt får värmepåslag till och från. Jag beklagar mig inte, bara konstaterar att jag nu har symptom jag inte känner igen. På något.. Kanske ska kolla upp m läkare för det där med vitaminbrist t ex, som jag fick en kommentar/tips om. Tack Lena! Ska forska i detta.

Jag har tid med min terapeut imorgon...ska maila mina dagbokskort och matdagbok till henne inför detta möte.  Det här med att hantera material via dator var något jag efterfrågade. Jag är nämligen värdelös när det kommer till papper, jag slarvar bort dem, glömmer bort att fylla i osv.. då frågade jag om jag kan få dem via mail och sedan dess fyller jag i varenda dag. Man ska inte låta såna saker sätta käppar i hjulet för terapin tycker jag, och jag är tacksam att vi kunde lösa det så jag kan skriva på datorn istället (sitter ju ändå här en stund varje dag). 

Har överätit mackor med smör idag. samt choklad på jobbet... choklad innehåller verkligen mycket kalorier. Jag kan inte hålla borta de tankarna när jag vet hur mycket kalorier olika produkter innehåller. För att minska ångesten över att veta det exakta antalet kalorier händer det att jag köper större antal produkter och äter lite av varje. T ex köpa 2 kexckoklad istället för en och äta lite av varje (slänger resten snabbt) och då kan det kännas skönt att inte veta exakt hur mycket kalorier det blev. Istället för att ha t ex ha köpt en hel kexchoklad och ätit hela och då veta precis hur mycket man fått i sig.

Ja ja... mulet idag, rätt skönt när man överätit.

Kommentarer
Postat av: Sara

Usch, vad otäckt det låter med darrningarna!



Tänker mycket på dig och önskar dig allt gott.



Varm kram!

2010-06-30 @ 17:44:47 / URL: http://livetsnyanser.wordpress.com
Postat av: Lena

jag tänker såhär.. ursäkta om jag svävar ut.. men nånstans inom dig så oroar du dig klart för att det ska hända igen.. kanske kroppen är trött o du behöver lyssna på det.. enkelt? NEJ... Det tar otroligt mycket o få kramper, jag känner oxå av det i massor.. man blir rädd när man inte känner igen saker o ting.. Men jag tycker iaf att du ska kontakta läkaren för att utesluta nåt.. det är en trygghet i sig om inget annat.. även om jag vet att detta är sjukt jobbigt för dig.. ta nu tag i o ring doktorn...=) kram kram

2010-06-30 @ 20:57:20 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: ellinor

var inte ellinors kamp... jag menade. hade ju en design bara några dagar som en tjej fixade. och hon hade skrivit nån text som jag inte kommer i håg.



angående kramper är det vanligt vid panikångest. har jag ofta. har gjort massa läkarundersökningar pga av alla symtom jag har vid panikångest men de har aldrig hittat nåt fysisk fel på mig. men är ju bra att kolla med en läkare i fall det skulle vara något fel med kroppen. I början av min panikångest kunde jag inte fatta hur mycket konstiga saker jag kände i kroppen. Fattar fortfarande inte riktigt vad som händer därinne vid panikattacker. kroppen är en komplicerad maskin. Önska ofta att jag vore en katt eller nåt med mindre hjärna.

2010-07-01 @ 18:30:03 / URL: http://ellinorss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus