Besviken

Fasen också...jag är taggad, jag vill ändra mitt beteende kring maten. Och jag vet att jag inte ska vara besviken på mig själv, men fy fasiken vad det är svårt när man inte följer det man planerat.

Ibland, t ex just i denna stund, tänker jag att hade det bara varit jag mitt liv i hade jag förmodligen låtit äs fortsätta att dominera mitt liv. Ingen annan skulle behöva lida (helt felaktig tanke men så tänker jag ibland ändå) Jag känner t ex ibland inför en hets att hetsen är värd isoleringen och ångesten, det är inte så farligt, jag mår inte så dåligt etc etc etc. 

Dock har jag enda sedan min sambo var med hos terapeuten känt mig ännu mer (om det nu går) pressad över att bli bra. Det gemensamma kvällsmålet är en faktor i det hela... jag ska inte längre laga mat om inte jag själv är med och äter den (förstår absolut varför). Han är invigd i allt det där nu.. och jag är den högpresterande flickan som rent känslomässigt mår otroligt dåligt när jag misslyckas.

Dagen har innehållit både ätande av godis och kanellängd, samt fingrarna i halsen (att framkalla kräkningar är något som jag gör ytterst sällan, nästan aldrig egentligen, så varför just nu när jag börjat tänka annorlunda?).

Vet inte vad jag vill komma med det här babblet... så jag tänkte avsluta dagens inlägg med lite värdsliga fakta...dvs jobbrelaterat och shoppingrelaterat:)

Jag har haft min praktikant med mig hela förmiddagen, gjort ett schema till henne och faktiskt tyckt det varit kanonkul att visa henne hur mitt jobb går till. Jag trodde jag skulle tycka det var jobbigt att ha nån i hälarna hela tiden, men det känns just nu precis tvärtom! Hon var med mig på en informationsträff jag höll, samt deltog i efterarbetet. Jag är även informationsansvarig på mitt jobb och då hjälpte hon mig lite med olika broschyrer. Hoppas hon känner att hon trivs. Jag har sagt till henne att hon får säga till om hon tycker jag är pisstråkig och låter henne göra massa tråkiga saker (men än så länge går det fint:)).

När jag kom hem väntade ett paket från Gina Tricot i postlådan innehållande klänningen på bilden nedan. har inte provat den än, men den såg söt ut


Ni får inte missförstå mig och tro att jag aspirerar på att bli modebloggare...hrrm.. Jag är otroligt osäker på om klänningen kommer bli fin på. Jag köpte den efter att jag sett den på en tjej vars blogg jag följer. Hon är fantastiskt söt. Och jag kunde inte låta bli att bli inspirerad. 

Kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus