a little tired...

I morse när jag vaknade trodde jag först att jag var död. På riktigt. Vår lilla vovve har haft diarré hela sedan igår och väckte oss fyra gånger inatt för att gå ut. Stackars gumman. Och jag och älsklingen kände oss som att vi steg upp ur graven i morse..hahah... usch alltså. Inte lätt att sticka till jobbet och ha två gruppaktiviteter, samt möte under dagen idag kan jag säga. Grupperna var dock kanon. Det är det enda jag känner mig riktigt säker på så är det att hålla i grupper. Det är det roligaste jag vet. samtidigt är det stora ansvarsområden så det är inte lätt att utebli från jobbet trots dålig psykisk hälsa ibland. Ja, ni vet ju säkert hur man kan känna sig vissa morgnar...
nu har min chef och vissa kollegor börjat att hjälpa mig styra lite i planeringen och det behövs. Det är så svårt att säga nej ibland. och att leva upp till sina egan krav.

Idag sa en kollega till mig att "du måste berätta om du mår dåligt Jenny och ta hand om dig. för oss andra är du ju den alltid glada och duktiga tjejen" Och det är så sant och jag vet att jag är långtifrån den första och inte heller den sista tjejen som är "duktig" och kör över sig själv med sina höga krav på sig själv. Ofta kör vi som är sådana in i väggen på det ena eller andra sättet. När jag arbetade på ett annat företag för några år sedan var det en tjej där som en morgon vaknade och inte kunde gå upp ur sängen. Hon var helt utbränd. Men hon har gått vidare i sitt liv och mår idag bra.

Usch, vad jag babblar nu. Är lite sällskapssjuk, trots lilla vovven bredvid mig. Hon är så svag nu så hon får vila i fina soffan jämte mig (annars har hon en egen fåtölj som hon är "förvisad" till :)). Dock är jag nog mest sällskapssjuk för att min sambo är iväg på möte med en styrelse han är med i. Men han kommer nog snart hem.

Sov gott sen *kram*

Kommentarer
Postat av: Sara

Kram fina du!

2010-06-07 @ 21:02:58 / URL: http://viljanattleva.wordpress.com
Postat av: My

Kram och godnatt på dig med vännen!

2010-06-07 @ 22:28:24 / URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus