Upprörd

Skriver detta inlägg med hets-kladdiga fingrar. Har avslutat en i övrigt bra dag med en halv kanellängd. Har i övrigt kommit väldigt långt i mitt arbete mot ätstörningen, känner lättare igen känslor och vet att jag är på väg att äntligen, ÄNTLIGEN, bli fri!!! Jag kämpar så. det väcker så hemska känslor och tankar inom mig, ett helt monster bara väller ut. Jag skrek och gormade nyss på min underbare sambo. han vet att det inte är jag utan  monstret som visar sig. Men det är jobbigt ändå. Ikväll tog jag beslutet att inte stå ut i känslan utan valde den snabba stress/ångestlindringen. Har kämpat hela dagen med regelbundna måltider. Och imorgon börjar kampen på nytt.
Först en natt, ev tar jag en atarax innan jag lägger mig. Älskar att sova, men sover nu dåligt. Och det gör att min styrka mot äs-monstret minskar. Men f-n, jag har ätit ALLA måltider idag och jag tänker fortsätta imorgon!

Kommentarer
Postat av: Anni

Jag känner så igen det där med jobbiga känslor som väcks till liv. Men du är duktig som fortsätter att kämpa!! Hoppas du får sova gott i natt!

2010-07-04 @ 20:21:15
Postat av: My

Duktiga DU!

2010-07-05 @ 08:45:34 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Lena

Bra jobbat... nya tag idag... kram

2010-07-05 @ 12:43:46 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: Linda

Jag gråter inombords när jag läser dina ord, gråter för din och min egen skull. Känner så väl igen det. Men så stark du varit hela dan som fixat alla andra måltider, bra jobbat och det ger hopp när du känner att du är på rätt väg. Man kan inte klara alla slag på en dag.

kram

2010-07-05 @ 16:43:00 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: ellinor

jättebra kämpat. och strunta i den halva kanellängden. var nöjd att du klarade alla måltider. var stolt över det. sedan är inte en halv kanellängd så farligt. jag skulle inte kalla det hetsätning. men man har väl olika gränser på vad man tycker hetsätning är. fortsätt kämpa så kommer du komma till målet. svårt men det går.

2010-07-05 @ 19:23:36 / URL: http://ellinorss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus