Uppmuntrande

Tack snälla för era uppmuntrande kommentarer till mig. *kram*

Ni gör så att jag vill fortsätta kämpa och alltså ligger både frukost och lunch nu tryggt i magen. Idag distraherar jag tankarna på att kompensera med att högt rabbla: "inte spy, inte spy, asolut inte spy" högt så att min sambo också stämmer in i mässandet! hahah... :) Nu är vi två mot äs!! Tänk att jag åt frukost idag som att det inte var nånting alls. Det var självklart för mig när jag vaknade: nu ska jag ner och äta frukost! Japp!! haha, har inte hänt på flera, flera år. Så underbart... Ska njuta nu medan jag har det här flytet.

Faktiskt är det Londonresan som sporrar mig lite nu, för dit vill jag inte ta med mig äs. Och KAN faktiskt inte det heller för jag och gubben har bara bokat två flygbiljetter, så tyvärr äs; du får stanna hemma!

I eftermiddag ska vi till mina underbara svärföräldrar som jag älskar.  Det är lättare att ha en avslappnad relation till dem än till mina egna föräldrar, för med S föräldrar har jag inte den historian som jag har med mina föräldrar. Relationer tar verkligen stryk av äs. Mamma och min syster har t ex umgåtts mycket de senaste åren och jag har börjat gråta när jag inser att jag hade varit med om jag inte haft äs med mig... Och så brorsan som ska bli farsa... Jag har sett ultraljudsbilderna nu... lipade i bilen på vägen hem från dom sen... jag drömde häromnatten att jag fått mens. men insåg när jag vaknade att det varit just en dröm och inget annat.

Nu ska jag kika in till er, kära bloggvänner. kram 


Kommentarer
Postat av: Linda

Tack

2010-07-24 @ 12:51:58 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Sara

Vad underbart att läsa dessa ord!! :)



Stor KRAM till dig!

2010-07-24 @ 19:30:43 / URL: http://livetsnyanser.wordpress.com
Postat av: ellinor

fortsätt kämpa. jag har inte heller hetsätit idag. men tror du har ätit bättre. för jag hade ingen frukost hemma. men har ätit lunch middag och mellis. vi får

fortsätta så här. och klart äs inte ska följa med dig till London. Är bra att tänka positivt. Tänk alla mysiga restaurang besök du och din kille ska ha i London. Var ju i London med mitt ex. Gick helt ok med maten när jag var där och åt på restaurang och så. Men hade sådan fruktansvärd panikångest i stället. Men det hoppas jag du slipper. Ha en bra kväll. I sthlm regnar. Mysigt tycker jag!

2010-07-24 @ 19:33:31 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: My

Heja dig! Precis så ska du göra, ta sambon till hjälp. Tack för påminnelsen för nu ska jag återigen börja göra detsamma. Det är ju faktiskt lättare att stå emot de destruktiva handlingarna när man är två mot äs.



Stor KRAM!

2010-07-25 @ 10:11:13 / URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus