Stranden

Åh, saknar bloggen! Det är värmen som uppslukar mig. Har varit på stranden idag. Fattar ni eller... trodde jag aldrig. Men..Ni kan ju tänka er alla tankar som spökade i mig där... och INNAN vi kom dit... Men på något sätt är det också rätt härligt att vara på stranden för där finns verkligen alla olika sorters kroppar representerade. Som vanligt tycker jag att alla är så smala och fina. Blir avundsjuka på alla och envar. Vägrade doppa mig men gick ut i vattnet i bikini och bikinikjol. Tidigare var jag alltid vältränad, stolt över min kropp, magen och rumpan. Nu är det tvärtom... vet inte ens om jag gillar nån del. Ev mina små fötter. I övrigt känner jag mig extremt oattraktiv.

Har inte tagit min antidepressiva medicin på två dagar. Har bestämt mig för att jag ska sluta med den. Har inte sagt något till någon. Tror inte ens jag ska bekänna det för min terapeut.

Det är de jäkla pillerna som gjort att jag gått upp flera kg i vikt!!! :( (och jag vet att jag var underviktig innan, och att jag hoppas bli det igen, sjukt...). Tänker absolut inte fortsätta äta dessa tjockpiller! vet hur sjukt jag tänker men jag är desperat! tänker bara att vikten kommer skena uppåt och aldrig sluta. Jag har kämpat så länge nu, ätit ätit ätit hoppats hoppats hoppats. Men känner mig bara sämre. Jag vet ju att jag måste hålla i nu , inte ge upp. Men fasiken vad svårt det är när man känner sig som en blek kopia av sig själv. Så trött, så full av panik. Blir ofta arg på sambon som köper hem en massa mat. Tänker "han vill bara göda mig, göra mig tjock"... Igår efter att vi varit hos mina svärföräldrar hela dagen brast det i bilen på vägen hem (en timmes bilfärd). Paniken brakade loss fullständigt. Tårarna sprutade och när jag kom hem vacklade jag in i lägenheten och ramlade i säng...

Jobb imorgon, en vecka till... sen är jag ledig i en vecka innan vi åker till london. Längtar faktiskt dit... har bestämt mig på inrådan av en klok bloggläsare att jag ska försöka planera för de dagar jag är hemma själv. Boka in saker. Känns bra, ska följa det rådet.

Kommentarer
Postat av: Sara

Så lätt det är att racka ner på sig själv, jag vet hur lätt speciellt vikten kan bli en utmärkt anledning att slå på sig själv fast man redan ligger...



Så skönt det låter med ledighet och Londonresa. Jag hoppas att du får njuta och slappna av utan att tänka på jobb och andra måsten.



KRAM!

2010-07-11 @ 18:57:11 / URL: http://livetsnyanser.wordpress.com
Postat av: My

Det låter som ett bra råd. 1-o till dig för att du tog dig till stranden. Stor kram!

2010-07-11 @ 21:08:13 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Linda

Hej, har saknat dig oxå trots att det bara gått nån dag sedan sist.

Åh känner så igen mig i dig när det gäller stranden, hatar det och ser bara alla smala fina och är det någon som är rund så är de så fina de med men jag är bara äcklig.

Ett litet råd ang antideppen, avsluta den inte för hastigt, kan bli jobbiga biverkningar då, bättre att trappa ner den lite.

kram

2010-07-12 @ 01:01:48 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: ellinor

ja om jag också skulle våga gå till stranden och svalka sig i vattnet. Men skulle aldrig hända för min

del, så jättestarkt av dig att klara det. Men är rätt säker på att du har en fin kropp och inte behöver skämmas. Hoppas ni får det bra i London.

2010-07-12 @ 13:18:13 / URL: http://ellinorss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus