Vinterland och överätning

Utanför vårt radhusfönster är det ett riktigt vinterland, helt underbart om ni frågar mig. I måndags skulle min tvillingbror blivit pappa, men hans kära fästmö har nu gått ett antal dagar över tiden. tänk om det blir ett julbarn, en liten jesus... hahaha! :) det hade varit nåt det.

Denna dag började jag med en överätning. Inte alls konstigt eftersom jag under hela dagen igår inte kände någon hunger och inte klarade äta speciellt bra. Men i morse var jag däremot hungrig som en björn och allt möjligt (som pepparkakor med ädelost, choklad, Start etc) slank ner, efter att sambon gett sig ut med hund och bössa för att jaga. Men jag undviker panik idag. Orkar verkligen inte, och jag vet ju varför det blev som det blev. Man får verkligen inte fuska med maten när man har äs för kroppen slår tillbaka i sinom tid. Tyärr har väl dagen fortsatt i samma spår. Vågade inte äta ordentlig lunch (har istället fortsatt äta massa choklad, kaffebröd etc). Åh vad jag blir trött på mig själv.

Dock i förmiddags avbröt jag ångesten som knackade på och gav mig istället ut i julhandeln och handlade, bara till mig själv.. suck:) MEN jag köpte faktiskt konsertbiljetter också för ikväll ska det vara en stor julkonsert i en konserthall i närheten. ska bli mysigt. Vet att min mormor och morbror med sällskap ska dit bl a. Hoppas jag klarar sitta still och njuta. Har bestämt att jag ska öva mindfullness. Vara där och då, i nuet, och stanna kvar. Inte flaxa iväg i oroande tankar. Ha en fortsatt fin helg alla kära läsare/bloggvänner.

Kram på er


_________________________
Uppdatering: efter kvällsmålet klarade jag ej hålla ångesten i schack. Har självskadat. fan fan fan!! Mår skit, vill bara dö. Har säket gått upp 2kg när jag vaknar imon. skit. Orkar inte mer!

Kommentarer
Postat av: My

Kram bara <3

2010-12-19 @ 18:52:45 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Bundle

Ja, då hade vi verkligen en likadan lördag. Men nu är det nya dagar och nya tag, eller hur? Vi får kämpa, kämpa. Kram på dig.

2010-12-19 @ 23:12:03 / URL: http://enmammaskampmotbulimi.blogspot.com/
Postat av: Bundle

Ja, då hade vi verkligen en likadan lördag. Men nu är det nya dagar och nya tag, eller hur? Vi får kämpa, kämpa. Kram på dig.

2010-12-19 @ 23:12:44 / URL: http://enmammaskampmotbulimi.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus