Mår bättre nu

Efter lite funderande mår jag nu bättre. I DBT jobbar vi nämligen nu med att varje dag göra något vi tycker är roligt, att vårda relationer samt att inte undvika situationer. Exempel på något jag gjort är att jag fikat med min sambo under julklappshandlandet (vårda relationen, inte undvika fika, samt att det faktiskt är roligt också). Jag har också hälsat på mina föräldrar för att vårda den relationen, samt att jag har fyllt på spolarvätska (sånt tycker jag kan vara skitjobbigt att ta tag i och alltså undviker jag lätt det). Idag ska jag och sambon iväg och dansa! Så nu känns det som att jag är på rätt väg igen. Magen känns fortfarande (alltid) fet, men vågen visade i morse att jag har en sjuk kroppsuppfattning. Dock tror jag ju att vikten kan ändras på några timmar  och är alltid rädd för viktuppgång. Önskar att detta ändras snart.

Kommentarer
Postat av: My

Ja, man inser ju ibland att ens kroppsuppfattning inte alltid stämmer överens med verkligheten. Med det ska bli ändring på det så småningom eller hur?



Hoppas du får en fin dag idag. Kram på dig!!

2010-12-06 @ 06:01:06 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Visst är magen jobbig. Och vet att just magen är känslig för de flesta med ätstörningar. Nu pratar jag inte om magkramper utan om känslan av magen. Känslan att det är mat i den, att det står ut. Om magen står ut tror man att man har gått upp massa i vikt fast man egentligen kanske nyss har ätit. Och är ju väldigt logiskt att magen står ut lite mer efter en måltid. Det gör den ju för alla.

2010-12-07 @ 15:51:25 / URL: http://ellinorss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus