Kämpar på!

Idag har det varit riktigt tufft på jobbet, jag fattar en del ekonomiska beslut som påverkar människors liv och ofta är det svårt att inte ta åt sig personligen när någon gråter mitt emot en eller i telefon. Självklart tar det på en, men samtidigt är det ett uppdrag som vilket som helst och något som måste göras, tummar man på reglerna för någon så tummar man snart på reglerna för alla och det får absolut inte hända. Det finns en trygghet i relger om man tänker efter. Nog pratat om jobbet!

Jag träffade min terapeut igår. Hon föreslog att vi ska tidigarelägga vår session så att vi kan äta lunch tillsammans i sjukhusets lunchmatsal innan. "Aldrig i livet!!" var min första tanke och rädsla var allt jag kände. Och det känner  jag än. Jag är absolut inte redo för något sådant...

Jag har funderat mycket på mitt ätande. Vad jag äter går verkligen i perioder. Nu äter jag regelbundet, men har väldigt svårt för lagad mat, är det vanligt? Jag har lättare för frukostmat. Jag har också insett att jag är väldigt restriktiv, hatar när något bryter mina rutiner. Och mat-os, nu sitter jag och mår dåligt för att min sambo lagat mat. Det luktar i hela lägenheten!! Varför är det jobbigt egentligen.. känns heldumt.

Imorgon är det julfest med jobbet, är lite rädd.. 


Kommentarer
Postat av: Lena

Förstår precis vad du menar, då jag oxå har blivit en rutinmänniska.. aldrig varit det förr..o blir tokig om det rubbas för mycket.. Innan jag började äta vanlig lagad mat hade jag perioder där jag oxå åt mest frukostmat.. av nån anledning så kändes det inte så laddat.. så jag förstår precis hur du känner i det där..

Vill iaf önska dig en riktigt trevlig helg.. Kram

2010-12-11 @ 17:14:39 / URL: http://tyrasmamma.bloggplatsen.se
Postat av: Lena

Tyvärr så har jag raserat för mycket o jag känner att jag bara inte orkar bry mig just nu... vill inte ta hjälp, känner ingenting mer än att det gör ont i mig.. det får ha sin gång, får se hur det blir med allting.. sorry jag gjorde dig ledsen.. kram

2010-12-12 @ 17:56:59 / URL: http://tyrasmamma.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus