Tjock!!

Jahapp! Idag är en såndär dag jag känner mig extremt pluffsig. Skinnet känns för litet för allt fett. Det spänner och drar överallt. Jag blir fruktansvärt irriterad, på allt och alla. Inte minst på sambon. såna här dagar vill jag inte behöva känna eller tänka och vanligtvis tar jag till hets för att slippa det. Men nu sitter sambon här i soffan och hindrar mig. "Den jäveln!!!" tänker jag och får genast skuldkänslor. Igår kom jag ifrån en liten stund för att småäta en del, men idag vet jag inte om jag orkar. och jag vill inte få mer fett nu.

Vi var och dansade igårkväll på mitt förslag. I haverdal. det var roligt, men fick ont i ryggen. Det sitter i sen allt gående i London och med tanke på att jag fick ryggskott förra sommaren måste jag beakta så att det inte blir för felbelastat. Jag dansar oftast i skor med aningens klack på, de är rätt hårda och det är ju inte precis det bästa för ryggen. Har länge tänkt att jag ska köpa riktiga dansskor men eftersom jag inte känt för danskvällar på länge så har jag väntat med inköp. kanske ska jag åter ta upp tanken på att införskaffa ett par.

Åhh... jobbigt... vill bara vara själv hemma!! Men istället sitter han här och irriterar mig. Han föreslog att vi skulle gå en vandringsled idag. Det lät skönt, och är ett vackert naturskönt område. Men så börjar det regna och är jättemulet ute just nu. Inget bra väder för det så nu sitter vi här.

Och det kryper i kroppen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus