Tillbaka!

Då var resan till London avklarad och den har överlag varit kanon. Ska strax ladda in lite bilder i datorn. Tog runt 140 st...haha... mest på tussen och olika sevärdheter men också något på mig och oss två tillsammans.

Jag har klarat mig undan panik...underbart...men varit olycklig ganska mycket. Känt stor oro i kroppen gällande framförallt maten. Men jag har fått ner VARENDA mål. Frukt såväl som french fries! Vi har ätit ute flera gånger om dagen bland massor med folk och det har varit en stor utmaning. Inte minst frukostbuffén där servitörer/servitriser stod och vaktade på ens tallrik hela tiden.

Jag märkte också under resan att ens förhållande prövas under massa dagar tillsammans. Man är inte ifrån varandra en minut. Dock smet jag undan vid något tillfälle när ångesten blev svår.. till exempel på British museum... Min sambo var trött och irriterad och jag trodde såklart det berodde på mig. Såklart! Jag var dessutom hungrig eftersom jag inte ätit tillräckligt mycket till frukost. Då smet jag ifrån honom på utställningen om Afrika och tryckte i mig fika på ett café där. 

I övrigt har jag ätit för mycket onyttigt (croissant till förmiddagsfika 4 av dagarna t ex). Men har ändå känts ok större delen förutom att det känts jobbigt att åka hem och ev ha gått upp i vikt... men inget har hänt med vikten. Trots allt ätande... Var dock tvungen att fråga min sambo på planet om jag gått upp mycket i vikt. Han sa att jag är mager och gott kan ta en muffins till. Vill också förtydliga att jag är normalviktig och inte mager. Men min sambo säger så för att han vet att min ångest dämpas om han säger så, det känns tryggt för mig. Kanske sjukt, men ett bra sätt att snabbt känna sig bättre och inget jag använder som ett knep för att trigga svält.

Och vet ni; jag drack vin på resan. Precis som jag sagt att jag skulle. Och jag blev påverkad av drygt ett glas. haha...

Finns mycket att skriva annars, får göra det framåt. Har saknat bloggen och alla er jag följer. Ska titta in hos er för en uppdatering och hoppas ni inte glömt av mig. Kram


Kommentarer
Postat av: ellinor

Kul att ni hade en bra resa. Det hörs som om det positiva överväger det negativa. Och är ju så man går ju inte upp i vikt av att äta normalt. Så superbra kämpat!!



jag flyttar i morgon. Ska strax packa i hop datorn. Hoppas det inte blir nåt strul med bredbandet i nya lägenheten. Men det visar ju sig.



Ha en bra kväll. stora kramar.

2010-08-03 @ 19:37:36 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: My

Såklart jag inte glömt dig, vännen. Låter som du haft en bra resa överlag. Förresten; jag åt winerbröd till frukost, flera stycken också. Wahhhhh. Men visst var det gott? Och vinet också, eller hur?



Kram på dig!



2010-08-04 @ 15:17:53 / URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus