Smaldrömmar

Vill börja bloggen med tack till dig "rs" för din kommentar där du gav dig tillkänna, och för att du följer min blogg. Kram

Ikväll har jag haft jobbiga känslor. Och tankar. Mycket smaltankar. Önskedrömmar. Jag vill inget hellre än att vara mager, att folk ska titta på mig och tänka att "gud va smal hon är". Exakt så ytlig är äs. "Titta vilka smala armar".. Inte som nu. Att folk säger att jag "ser pigg ut". Vafan. Det är ju likamed helt normal i mina öron. Inget särskilt. jag är ingen. fröken absolut ingenting. Jag träffade en kollega idag när jag var i stan och klippte mig. (Det var behövligt!!) Och hon sa precis så; att jag såg pigg ut. hur kan jag ta en sån kommentar negativt?

I övrigt vad gäller dagen: jag klippte mig tidigare som sagt. Blev bra. Ska slinga mig lite mörkare om typ 4 veckor. köpte massa hårprodukter: Inpackning, silikondroppar som är stärkande, samt en leave-in-inpackning.
Sedan åkte jag till hudterapeuten och blekte tänderna samt fick prov på en kräm som jag kanske ska köpa.
Därefter blev det lite gående i butiker... inget mer shoppat förutom strumpbyxor.

Jag vill inte äta frukost imorgon!! Jag sa det till min sambo innan. Men: jag kommer att göra det. Det finns ingen väg tillbaka nu. Bara framåt. Mot något nytt. Mot något som gör så jävla ont just nu.


Kommentarer
Postat av: Linda

Hej!

Kul att du e tillbaks och att det låter som du haft det bra på resan. Har saknat att läsa dina ord så välkommen hem. kram

2010-08-05 @ 01:14:14 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: My

Sådana där tankar känner jag igen. På ngt sätt så tar man sådana kommentarer negativt. Dumt egentligen. För hur kan man vilja se sjuk och mager ut? Även om man inte ser det på sig själv så känns det ändå bättre att få kommentarer om att man är mager. Nu kanske det blev lite rörigt svammel här på morgonkvisten.....sorry.



Och om du läser detta nu på morgonen....ÄT FRUKOSTEN! Deala inte. För varje gång äs vinner så är det ett steg från att långsiktigt bli frisk och må bättre. ÄT. Tugga och svälj och BEHÅLL maten. Figtas nu vännen. Jag ska försöka ta till mig mina egna råd till dig också, men det är alltid lättare att säga till ngn annan och själv finner jag massor med anledningar till att inte äta. Åhhhh.....Nu äter vi båda så vi blir friska nå´n gång!!



KRAMAR!

2010-08-05 @ 07:27:08 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: rs

Hoppas det gick med frukosten.

Det är bra att du kämpar även fast det känns svårt och fel, det är då det behövs mest. Kram på dig.

2010-08-05 @ 22:05:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus