Klämd och ångestpåslag

Sambon klämde nyss mitt ena ringfinger i dörren. Han skulle slänga igen dörren efter att vi varit ute en kortis på hunden. Mitt finger hamnade emellan i smällen och....AJ. AJ. Aaaaaaaj!!! Har nu en lila nagel. det gjorde så j-a ont. Men något postivit; det blev en hetsavvärjare. Jag hade nämligen sagt till sambon under promenaden att jag skulle åka till ett närliggande köpcentrum och strosa lite (hetsäta) för att fördriva denna tråkiga, regniga dag.

Men gud nej, tårarna sprutade och det gjorde så ont i fingret så jag kom helt av mig. tårarna frigör så mycket och det ångestpåslag jag ville lindra med hets har nu försvunnit. under flera dagar har här inte funnits nåt att hetsäta hemma utan jag har bara pillat i mig lite annat här och lite annat där och det värsta suget har varit borta. Nu vet jag ju att jag tillåter mig att äta måltider under dagen och är avslappnad på ett annat sätt.

Så nu ligger vi här i soffan istället. sambon läser en av mina Mari Jungstedt-böcker och jag skriver här. Samtidigt planerar vi lite löst en resa till Gardasjön i Italien nästa sommar. Åhhh, vad härligt det skulle va.

Nåja... i övrigt har dagen matmässigt sett gått sådär. Åt frukost, sedan ballade det ur efter att jag varit och handlat vanliga livsmedel plus fika och glass. Jag hoppade över lunchen och då vet vi väl vad som händer? Japp; lunchen ersattes av glass och en stor bit kanellängd. Även ett wienerbröd tillsammans med sambon nu till eftermiddagskaffet. nu gnäller sötehunden igen, ska mysa m henne.

Kommentarer
Postat av: My

Ska mysa med min med nu:)

2010-08-08 @ 20:39:25 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Linda

stackars lilla fingret, inte kul men alla sätt att slippa ångesten är ju bra ;)

kram

2010-08-08 @ 22:41:13 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus