Inte värt det

Jahapp då har jag konstaterat en viktig sak; Hetsen är inte värd ångesten!!!

Idag har jag lärt mig denna viktiga läxa. Har varit ensam och tog till hetsen som jag tidigare brukat göra. Jag var egentligen inte ens speciellt sugen på att hetsa, men vad ska man göra om man inte hetsar när man är ensam (och dessutom sjuk)? Konstigt vilken vanemänniska man är. Och jag är van att känna längtan efter hets och känna en viss belöning av välmående under proceduren. MEN NEJ! Inte idag. Fy fan vilken ångest jag haft och speciellt efter att jag innan åt middag. aaaahhh.. skar mig med rakhyvel. Grät. Slängde mig i bilen och körde fort fort fort. Röt åt hunden! (det får jag allra mest dåligt samvete över just nu). Fan. Jag ska försöka att aldrig mer gå i fällan igen.

Det är inte värt det.

Och nu kommer sambon och hans vän som han lärde känna genom sin före detta fästmö. Usch. Då ska jag smila upp mitt nysminkade ansikte och vara en god värdinna. Med små små fina sår på handlederna.

Kommentarer
Postat av: My

Sv: Tack, och Jja, du anar helt rätt. Återfall, ja kraftigt tyvärr, och hopplöshetskänslor ja. Men jag ska upp på banan igen, ibland gäller det att vända envetenheten åt rätt håll och det ska jag banne mig klara nu. Det är svårt men det ska gå!



Ang. dig; Du måste vara rädd om dig vännen. Ärren är inte värt det. Du kommer bara behöva ta mer och mer för att ångesten ska lätta, men det vet du kanske redan. Vi måste båda hitta andra vägar verkar det som.



Hoppas du inte behöver vara en god värdinna hela kvällen. Då får du sparka ut dom, det skulle se ut det :)



KRAM!

2010-08-09 @ 21:12:28 / URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus