Helsingborg

Jag var iväg hela dagen igår. Hos min syster i Helsingborg. Strosade runt och njöt av livet. Gick på teatern Gröna hissen på Fredriksdalsteatern på kvällen. Den va helt ok. Bättre förra året dock..:) Shoppade en del i stan: kofta, klänning, leopardtröja/klänning i oversizemodell och ring (allt från Gina tricot), solglasögon (RayBan), örhängen (Kicks), mockaväska (Complement), kavaj (H&M). Tror det va nåt mer.. men det har jag nog förträngt haha.. Var jättesugen på att shoppa efter att inte ha handlat mer än två läppstift i London. Här är bilder på en del av det jag köpte (väskan är i svart på bilden, men jag köpte brun):



Har förresten ångest just nu. Tycker jag ätit för mycket idag. Men det kan omöjligt vara så!?! Men ändå mår jag dåligt: fil, flingor, avocado och nektarin.  Hallå...ok om man från ångest för bakverk och godis. Men det är själva ätandet som ger ångest. sen vad jag äter spelar mindre roll.

Vi ska ha gäster ikväll, sambons föräldrar. Grilla. Kanske därför jag mår dåligt. I många fall har jag svultit hela dagar innan middagar. Men nu i min kamp mot ett friskt och lyckligt liv utan ångest så funkar inte det. Jag måste äta och det är så j-a jobbigt. Jag klarar inte längre att svälta, jag får inte längre göra det... så är det.

Och min vanliga hets har inte funnits där som stöd. Sambon har ju också semester. Visst, jag har smitit ifrån några gånger och tryckt i mig någon bit här och någon bit där. Men inga mängder, eller ja, iaf inte om man inte räknar t ex 0.5 l glass som stor mängd..? Och i avsaknad av mängder infinner sig inte heller ångestdämpningen. Men det är ju enbart ångestdämpning på kort sikt, det vet jag. I det långa taget så minskar min ångest om jag inte hetsäter, det är det jag försöker att fokusera på. Men det är svårt, hetsen blir som en nära vän. Äs närmaste och bästa vän!

Nu ska jag duscha och sminka mig, sen är jag redo för dagen. Ska ringa mina föräldrar också. Funderar på att hälsa på mamma under nästa vecka då hon har semester själv. Har svårt för att träffa båda mina föräldrar på samma gång.


Kommentarer
Postat av: My

Gillar också Ginas kläder :)



Du är så klok i dina tankar och du har en sådan självinsikt att jag inte tvivlar en sekund på att du kommer vinna denna mot äs i långa loppet. Jag känner igen dina tankar angående hets och ångestlindring så himlans väl. Vi måste finna andra vägar helt enkelt.....och kanske måste vi lära oss stå ut i känslan. Att stå ut i ångesten utan att ta till maten. Men det är svårt....jag vet.



Hoppas du får en bra kväll, ska också grilla ikväll. Men det blir hemma, bara vi själva. Ganska skönt.... Ta hand om dig vännen.



KRAM!

2010-08-06 @ 16:14:15 / URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus